Louise - Blog om domæner

Velkommen

Velkommen til min hjemmeside!

Så er ugen og folketingsvalget overstået . Vælgerne har talt, stemmerne er optalt, og Anders Fogh Rasmussen sidder gudskelov stadig i Statsministeriet. Nu for at udforme sit regeringsprogram sammen med Konservative. Internet websted eller andre jbu.dk.

Stadig flertal med støtte fra Dansk. Fik heldigvis ikke det forventede succes-valg. Vælgerne tænkte sig godt og grundigt om, inden de satte deres kryds – og de fleste fandt det for usikkert som det afgørende mandat. Det er åbenbart endnu ikke gået op, at han og Ny Alliance ikke har noget afgørende mandat overhovedet. Siger, at han stadig vil have indrømmelser med hensyn til asylcentrene og at de vil have en skattereform. Magtsygens skygge er ligesom ikke fordampet.

Fremtiden bliver spændende. Når Folketinget igen skal mødes og kvalitetsreformen og de offentliges overenskomster skal forhandles. Hvor meget vil Socialdemokratiet og Radikale være med – vil de virkelig være med eller vil de som de forgangne 6 år bare sidde og være opposition – og være dem, som ikke vil være med.

Fremtiden bliver virkelig, virkelig spændende. O de næste fire år eller bliver der udskrevet valg snart igen?