Louise - Blog om domæner

Hillary.club domain name

Med 2016 Præsidentvalget allerede truende stort, to centrale web-adresser er til salg til højestbydende, som Hillary.club og HillaryClinton2016.klubben er i øjeblikket at acceptere bud på en SnapNames.com domænenavn-auktion, som vil begynde ved midnat Eastern på September 1, 2015. Det er nogens gætte, hvem der vil gå derfra med politisk ladet online fast ejendom, men bud starter ved kun $69.00 for hver, og forventes at gå højere, når den tre-dages auktionen begynder.

Det er en accepteret praksis, at politiske kampagner etablere en stærk online tilstedeværelse og dynamiske sociale netværk til at formidle deres budskaber og kampagner, der potentielt kan blive vundet eller tabt online. Nu med de mange nye web-udvidelser, som f.eks .club .afstemning, .pakistanske regering .demokrat, og mere, politikere, tilhængere og selv oppositionen kan nu få en stor web-adresse for branding enhver politisk fokus eller kampagne-relaterede hjemmeside.

Mens 2016 bliver hyldet som en `high-tech’ valg, og mange kandidater og politiske støtter, kan gå glip af båden ved ikke at sikre deres relevante web-adresser, priserne kan variere bredt. Anerkendt som den mest populære nye domæne extension, .KLUBBEN har sat rekorder for de største beløb til dato for en ny generiske top-level domæne (gTLD) af EuropeID.com, når vin.klubben blev solgt for $140,000 på auktion, og begge Vegas.club og Kaffe.klubben blev solgt for $100,000 hver.