Louise - Blog om domæner

20 dyreste domæner af RPA

Verdensmarkedet for domæner er normalt forbundet med slutningen .com og operationer, som er gennemført i USA, vesteuropa eller mere for nylig, i Kina. Men for det høje salg af den web-adresse, forekommer også i andre dele af verden, især i Afrika. Her er 20 af de dyreste adresser, der ender på .co.za udpeget af Sydafrika.

I øjeblikket, det marked i verden er ved at udvikle, sandsynligvis i et højt tempo i sin historie. Dynamikken i dette bidrager til udviklingen af nye teknologier, men også den økonomiske vækst i lande, som er mindre velhavende dele af verden, især i BRICS-landene: Brasilien, Kina, Indien, Rusland og Sydafrika. Kina for nylig blev “hest trække” den sekundære domæne marked, og Indien nå en imponerende stigning i det primære marked. Det fremgår imidlertid, at den web-adresse, for de høje takster sælges også i Afrika – i det mindste i det Sydlige Afrika.

For nylig service Businesstech.co.za der er offentliggjort en oversigt over de navne i forlængelse .co.za solgt på det Sydafrikanske marked. Det er ikke sandt, det beløb, der ligner dem, der er oprettet i det domæne af efterspørgslen på det Kinesiske marked, men ikke er ringere end dem, priser płaconym for Internet-adresser nad Wisla. Ranglisten er udarbejdet på grundlag af de data, der findes på hjemmesiden DNJournal.com og repræsenterer derfor kun et fragment af det samlede antal af domænenavne salg navne, der ender på .co.za.